Weepinbell

Meemi.infosta
Kuvassa Weepinbell.

”Weepinbell, automaattinen sage ja hide.”

-Anonyymi Weepinbell-langassa.

”Paras lanka.”

-Toinen anonyymi Weepinbell-langassa.


Weepinbell on Grass/Poison-tyypin Pokémon, joka kuuluu 1. generaation Pokémoneihin. Kyseinen Pokémon on tullut vuoden 2013 keväällä ja kesällä tutuksi lautakulttuurissa, kun eräs nyymi, joka kulkee nimellä Anonyymi (AP), alkoi käyttämään sitä aina viesteissään. Weepinbelliä on tämän jälkeen nähty runsaasti kuvanmuokkauksissa, ja sille on tehty lukuisia taidelankoja.

Weepinbell laudalla

Weepinbellistä on tullut eräänlainen symboli Vitunrillarit-rinkirunkkausporukalle, kun Anonyymi (AP) teki siitä omia variaatioitaan, joita alkoi näkyä Ylilaudalla jatkuvasti, esimerkkinä oikealla oleva kuva. Weepinbellien moniin variaatioihin kuuluu myös poneista tehdyt Weepinbell-versiot, joista esimerkkinä on oikealla puolella oleva Chrysabell.

Koska -VITUNRILLARIT- ovat yleisellä tasolla vihaa herättävä joukko, näkee Weepinbell-langoissa usein negatiivisia kommentteja. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt Weepinbellin suosion nousua nyymien keskuudessa, sillä lankoihin kontribuoidaan huomattavasti enemmän, kuin aluksi.

Weepinbell on saanut osakseen myös gettejä, joista alapuolella näkyy yksi esimerkki. Weepinbellin postaaminen on johtanut myös bännien saamiseen.

Galleria