Ylilaudan IRC-kanava

Meemi.infosta

”itehän nuolisin vaikka 85v mummon pillua jos se olis semmonen mukava mummo”

-Kapteeni

#ylilauta on Quaken verkossa oleva Ylilaudan nykyään kuollut kanava. Kanava oli alunperin sekä aktiviivinen että virallinen ja sitä pidettiin Northpolen verkossa, kunnes se suljettiin 6.8.2012 palvelimen mukana. #ylilauta oli evakossa IRCNetin verkossa päivän ajan.

Aktiivisimmat keskustelijat kanavalla olivat Guzibuicco, Puistari, Asspurkerinyymi, Mayn, Kapteeni mukavine mummoineen, Meicceli, Grandi yms. Kanavalla ei tunnetusti suvaittu assburgereita ja heidät ohjattiin useimmin #nyymit -kanavalle joka on virallinen hikkyjen vertaistuki-juttelukanava.

Vanhan palvelimen loppuajat

Elokuun alkupuolella 2012 #ylilaudalla päästettiin Kihokki opiksi. Hän alkoi jaella bänniä Spam Clanille, jotka jatkoivat ahkeraa kanavan häiriköintiä. Tietyssä vaiheessa irc-serveri käynnistettiin uudelleen ja operaattorina esiintynyt huijari päästettiin kanavan modeksi. Southpolelaiset valtasivat kanavan hetkeksi ja kanava tyhjennettiin pakolla sen valtaamiseksi takaisin. Samana päivänä koko irc.northpole.fi serveri lopetettiin keskiyöllä. Kihokin liittymisen jälkeen keskustelu palautui normaalin irc-kanavan tasolle, hieman matalammalle kuin kanavan #nyymit ja Southpole vetäytyi kanavalta muuttaen sen rauhalliseksi kanavaksi jossa kukaan ei enään Qttin ja Kihokin takia uskalla spammia. irc.northpolen aikoina #ylilaudalla puhuttiin päivässä keskimäärin 1-3 tuhatta riviä ja nykyään kanavalle ei postaa juuri kukaan.

Linkit