1893292

Meemi.infosta
Versio hetkellä 9. joulukuuta 2018 kello 17.34 – tehnyt Spora (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Kuvakaappaus langasta. (Avaa isommaksi lukeaksesi)

1893292 on numerosarja, jonka eräs nyymi kehoitti ottamaan talteen Ylilaudan /b/:ssä illalla 27.6.2012. Tämä oli Ylilaudan yksi ensimmäisimpiä "trolliviikon" trollauksia.

Alkuperäinen viesti

1893292

Jokainen ottaa nyt edellämainitun numerosarjan talteen. Tulette tarvitsemaan sitä lähiaikoina kun Ylilaudalla ja yleensäkin internetissä tapahtuu erinäisiä muutoksia toimintamalleihin. Tarkoitan nyt hyvinkin radikaalia tapahtumaa jossa jokainen joutuu miettimään tekosiaan ja olemaan kerrankin itselleen rehellinen. Ilman tuota numerosarjaa internetelämänne tulee olemaan paljon vaikeampaa kuin niillä, jotka tuon numerosarjan ovat laittaneet talteen. En siis käske ottamaan tuota numerosarjaa ylös. En missään nimessä. Kehotan, ja kehottamisella ja käskemisellä on vissi ero. Toki voit unohtaa tämän langan jonnekin bittitaivaan syövereihin, mutta ainakin olen varoittanut. Tulet 99,9999% todennäköisyydellä katumaan lähipäivinä/viikkoina jos et OTA TÄTÄ NUMEROSARJAA YLÖS. Aivan, siis ota nyt vaikka tyhjä WordPad tai Notepad auki ja copypasteta numerosarja omaan tiedostoonsa. Vaihtoehtoisesti voit myös kirjoittaa lapulle tämän numerosarjan SELKEÄSTI, sillä mahdollisuuksia ei tulevaisuudessa tule olemaan kuin yksi kirjoittaa tämä koodi oikein. Arvon nyymit, tämä on omaksi eduksenne. Moderaattori/sopsy voi vahvistaa tiedon kirjoittamalla lisäyksen tähän lankaan. Kiitän!

Muuta

Noin 20 minuuttia langan tekemisen jälkeen Ylilaudan /b/:hen ilmestyi stickytetty viesti, jossa ylläpitäjä kertoi Ylilaudan viestien muuttuvan esimoderoiduiksi 1.7.2012.

Iltalehden keskustelupalstalle vaaditaan 2.7.2012 jälkeen rekisteröity nimimerkki viestien lähettämiseksi.

Linkit