Jonnen neuvo

Meemi.infosta
Versio hetkellä 13. joulukuuta 2019 kello 12.47 – tehnyt Isokiho (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Tämä artikkeli on merkitty pyhäinjäännökseksi.

Kunnioitathan pyhyyttä antamalla hautarauhan. Kiitos.


Yksinkertainen neuvo, jota valitettavan harva noudattaa

Jonnen neuvo on erityisen tunnettu suomalainen kuvamakro, jossa jonne neuvoo ja opastaa. Jonnen neuvo levisi nopeasti lautakulttuurin ulkopuolelle popularisoiden jonne-käsitteen myös normaalihomojen keskuudessa. Useat jonnesivustot kuten Naurunappula ja Riemurasia ovatkin täynnä Jonnen Neuvo -kuvia. Jonnen neuvo on myös KimmoKM:n ohella ainoa suomalainen meemu joka on koskaan yltänyt MemeGeneratorissa vähintään DemiGod-tierille. Uusia Jonnen neuvo -kuvia voi luoda Memegeneratorissa tai Facebook-sovelluksessa.

Jonnen neuvo -kuvissa usein ironisoidaan normaalien teinipoikien ajatusmaailmaan ja elämään kuuluvia asioita ja kuvamakrojen tekijät ovat itse noin 18-vuotiaita komeroituneita henkilöitä, jotka ovat kateellisia normaaleille nuorille.

Jonnen neuvo -meemissä esiintyvä poika on oikealta nimeltään Atte Toikka Helsingin Malminkartanosta. Hän on laulanut rap-yhtye Laulavissa kulkureissa ja myöhemmin teki suomiräppiä yksin sekä eräässä räp-kokoonpanossa. Tammikuussa 2019 ilmoitettiin, että Atte Toikka on kuollut kuun 21. päivä – kuolinsyy on tuntematon.

Linkit