Kukko-Pärssinen

Meemi.infosta
Versio hetkellä 20. syyskuuta 2022 kello 08.51 – tehnyt Spora (keskustelu | muokkaukset) (Käyttäjän Neekeri666 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Spora tekemään versioon.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Pärssinen pari päivää ennen kuolemaansa

”Toivon, että asialle todellakin tehdään jotain. Eihän Pärssinen antanut henkeänsä turhaan, suojellessaan urheasti muita pihalla olleita kotieläimiä?”

-Pärssisen omistaja

Kukko-Pärssisen murha on Suomen historian järkyttävin tragedia. Se ylittää New Yorkin terrori-iskut kauheudessaan. Ilkeät koirat söivät Pärssisen ja se kuoli saatana 11. syyskuuta 2011. Pärssinen oli eläessään vitun alfa ja pani ainakin 20 eri kanaa.

Kukko-Pärssisen muisto elää voimakkaasti spurdoilumuodossaan Cock Bärs. Cock Bärsiä kuvaava hahmo on osa Lörs lärän kerhoa.

Kukko-Pärssinen mainittiin muinoin myös englanninkielisessä Wikipediassa artikkelissa Brahma chicken; Pärssinen tosin ei ollut Brahma-lajia, ja maininta hänestä poistettiinkin lopulta artikkelista. Kaiken kaikkiaan tämä omituinen osio seisoi artikkelissa noin kymmenen kuukautta tammi–marraskuussa 2013.

Aiheesta muualla