Ero sivun ”Make” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän Chauffeursto the Vandal (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Assburger tekemään ve...)
 
p
 
Rivi 10: Rivi 10:
  
 
== Mysteeri Maken kuolemassa ==
 
== Mysteeri Maken kuolemassa ==
Liikenneonnettomuus tapahtui hämärissä olosuhteissa eikä tapahtumien kulku ole vieläkään selvillä. Perimätiedon mukaan Make olisi keulinut PV:llä poliisiauton kylkeen, mutta taas Jonnen Normipäivä - Rap Battle -biisin mukaan Make joutui [[ES|EuroShopper]]-rekan yliajamaksi keulittuaan ensin PV:llä pärinöissä.
+
Liikenneonnettomuus tapahtui hämärissä olosuhteissa eikä tapahtumien kulku ole vieläkään selvillä. Perimätiedon mukaan Make olisi keulinut PV:llä poliisiauton kylkeen, mutta taas Jonnen Normipäivä - Rap Battle -biisin mukaan Make joutui [[ES|EuroShopper]]-rekan yliajamaksi keulittuaan ensin PV:llä pärinöissä. [[Joni,_Make_ja_Viljami_-_Kultainen_ES_(animaatio)|Joni, Make & Viljami - Kultainen ES]] -animaatiosarjassa Make kuolee keulittuaan PV:llä ES-rekan kylkeen.
  
 
Toisalta puhutaan myös, että hän olisi herännyt henkiin, kun hänen haudalleen jätettiin [[ES]]-tölkkejä. Tarkkaa tietoa ei ole, että onko hän elossa, vai ei.
 
Toisalta puhutaan myös, että hän olisi herännyt henkiin, kun hänen haudalleen jätettiin [[ES]]-tölkkejä. Tarkkaa tietoa ei ole, että onko hän elossa, vai ei.

Nykyinen versio 28. marraskuuta 2019 kello 15.21

Make menehtyi 16.7.2010 mopo-onnettomuudessa
Todiste maken olemassaolosta
Viesti Maken haamun ilmestymisestä

Make oli legendaarinen, vuonna 1996 syntynyt henkilö, joka kuoli traagisesti 16.7.2010 joutuaan liikenneonnettomuuteen energiajuomahuuruissaan.

Maken haamuja on reportoitu nähtävän useasti, sillä esimerkiksi Viljamin luo Make ilmestyi astraalimuodossaan, keulien kevytmoottoripyörällä Viljamin vatsalaukun läpi, jonka jälkeen anasti Makenkin kaveripiirissä suositun Counter Strike: Source -nimisen pelin Viljamin tietokonepöydältä. On myös huhuja, että Make olisi elossa, mutta lähteitä ei ole varmistettu, sillä ainoa todiste on tekstiviesti Makelta, mikä on vuosi ennen Maken traagista kuolemaa.

Maken tulevaisuuden inttiajoista on mainintoja inttijonneilu-kronikassa vaikka hän onkin kuollut.

Mysteeri Maken kuolemassa

Liikenneonnettomuus tapahtui hämärissä olosuhteissa eikä tapahtumien kulku ole vieläkään selvillä. Perimätiedon mukaan Make olisi keulinut PV:llä poliisiauton kylkeen, mutta taas Jonnen Normipäivä - Rap Battle -biisin mukaan Make joutui EuroShopper-rekan yliajamaksi keulittuaan ensin PV:llä pärinöissä. Joni, Make & Viljami - Kultainen ES -animaatiosarjassa Make kuolee keulittuaan PV:llä ES-rekan kylkeen.

Toisalta puhutaan myös, että hän olisi herännyt henkiin, kun hänen haudalleen jätettiin ES-tölkkejä. Tarkkaa tietoa ei ole, että onko hän elossa, vai ei.

Trivia

  • Käsitys "Rip in peace" on lähtöisin Maken kuolemaksi järjestetystä langasta.
  • Viereisessä kuvassa oleva mopo on Maken PV, jonka Viljami toi Maken haudalle kunnioituksesta. On myös epäilty, että tämän takia Make ilmestyi Viljamille.