Natalia

Meemi.infosta
Versio hetkellä 14. lokakuuta 2018 kello 18.05 – tehnyt Spora (keskustelu | muokkaukset) (Käyttäjän Karjalohjan tukiperhe (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Spora tekemään versioon.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Natalia ja hänen inspiroimansa piirros

Natalia, tai Natalja Vladimirovna Poklonskaja on entinen ukrainalainen syyttäjä, joka nousi kansainvälisesti tunnetuksi hahmoksi tultuaan nimitetyksi Krimin korkeimmaksi syyttäjäviranomaiseksi. Natalia hurmasi nyymejä korkea-arvoiselle virkamiehelle epätavallisella animemaisella ulkonäöllään, käytöksellään ja äänellään erityisesti Japanissa, jossa hänestä on tehty anime- ja mangataidetta.

Nataliaa postataan päivittäin ainakin Ylilaudan satunnaisessa ja 4chanin /pol/issa.

Nimi

Natalian nimi on kyrillisillä aakkosilla kirjoitettuna Ната́лья Влади́мировна Покло́нская, joka translitteroidaan suomeksi Natalja Vladimirovna Poklonskaja. Laudoilla ja kaaneissa hänestä käytetään yleensä englanninkielisen translitteroinnin mukaista nimitystä Natalia.

4chanin /pol/issa Natalia tunnetaan myös nimellä mummy tai mommy erään brittiläisen nyymin pitkään jatkuneen pakotuksen seurauksena. Vastaavasti Natalian postaamisesta käytetään nimitystä mummyposting.

Video, joka teki Nataliasta kuuluisan

Nyash Myash -musiikkivideo

Viitteet