Sanni

Meemi.infosta
Versio hetkellä 25. tammikuuta 2019 kello 17.12 – tehnyt Spora (keskustelu | muokkaukset) (Käyttäjän Tuitzu (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Spurgu tekemään versioon.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Satunnaisen ensimmäinen Sanni-lanka.

Sanni (koko nimeltään Sanni Kurkisuo, s. 1993) on suomalainen pop-laulaja. Sanni mainittiin Ylilaudalla ensimmäisen kerran syyskuussa 2013, kun Anonyymi löysi Sannista söpön valokuvan ja päätti sen innoittamana kuunnella Sannin uuden albumin. Tätä seuranneen pakotuksen jälkeen myös muut anonyymit huomasivat Sannin söpöyden ja nykyisin satunnaiseen syntyy uusi Sanni-lanka muutaman päivän välein. Sanni-langoille on tyypillistä Sanni töttön kauneuden ylistäminen ja Sanni töttön maalipurkki hajosi kesken pienoismalliprojektin -tyylisillä nimillä varustettujen Sannin kuvien jakaminen muiden anonyymien kanssa. Yleensä jokainen Sanni-lanka päätyy kuitenkin lopulta kiistelyyn siitä, osaako Sanni oikeasti laulaa vai ei.

Kopiopasta

Sannista on myös liikkeellä kopiopasta, jonka mukaan Sanni olisi Ylilaudan lammaslankojen oikea pakottaja:

Ilmeenne, kun Sanni, tuo maailman paijattavin töttö ikinä, on oikeasti nyymi? Kuunnelkaa vaikka Spotifysta Sannin uuden levyn biisi "Hakuna matata":

<Mä en haluu mennä duuniin enää
<Pyörät pyörii paikallaan, mennään sitä polkemaan
<Käyn fillarilla pakoon Babyloniaa
jne.

Vitut mistään Riku Rantalasta, lammaslankojen oikea pakottaja onkin Sanni.

Kuvassa oma ilmeeni, kun tajusin tämän salaliiton.