SinäTuubaPaska

Meemi.infosta

SinäTuubaPaska (engl. YouTube Poop) tarkoittaa YouTube-sivustolla olevia poikkeuksellisen dadaistisia videoita, joiden tarkoitus on muuttaa lähdevideota uuteen muotoon, kuten esimerkiksi (epä)hauskemmaksi, paskemmaksi tai raiskatummaksi. Niiden tyypillisiä piirteitä ovat Windows Movie Makerin/Sony Vegas Pron valmiiden efektien ylikäyttö, äänien korvaaminen toisilla ja vituiksi vedetty leikkaus.

Aikuista larppaavat jonnet laudalla paradoksaalisesti toisinaan valittavat SinäTuubaPaskan olevan jonnepaskaa, vaikka sitä sekä tekevät että katsovat myös jo jonneikänsä taakse jättäneet.

SinäTuubaPaska-videoiden tekijöistä käytetään nimitystä paskisti, tai englannin kielestä juontaen puuppaaja.

Laudoilla

Osa paskisteista myös lurkkaa – lurkkaavia paskisteja ovat ainakin Kananas ja sanemurzu.

Sekturi-niminen varhainen paskisti teki muinoin SinäTuubaPaska-videon Paskanheittäjät mällimetsässä, joka kuitenkin myöhemmin katosi internetistä täysin. Video oli Ylilaudalla suhteellisen yleinen ruinauksen ja SinäTuubaPaskaa käsittelevien lankojen muistelun aihe, mutta kukaan ei tiettävästi koskaan toimittanut. Video pysyi kadoksissa huhtikuuhun 2021 asti, jolloin paskisti p3ntavus latasi sen uudelleen kanavalleen YouTubessa.

Aiheesta muualla