Akuankka.fi

Meemi.infosta
Tämä artikkeli on merkitty pyhäinjäännökseksi.

Kunnioitathan pyhyyttä antamalla hautarauhan. Kiitos.


Akuankka.fi -foorumi oli ihan normaali keskustelupalsta, jossa liikkui alle viisitoistavuotiaita keskustelemassa lähes kaikesta maan ja taivaan väliltä, vähän niinkuin Ylilaudalla. Joidenkin nyymien mielestä kaksitoistavuotiaiden huonosti kirjoitetut ja/tai tietämättömät viestit olivat huvittavia, ja niistä otetuille kuvankaappauksille usein naureskeltiinkin Ylilaudalla kuukausittaisissa langoissa. Joskus nyymit jopa raidasivat kyseistä foorumia aiheuttaen Akuankka.fi:n käyttäjissä suurta hämmennystä.

Pitkälti Akuankka.fi oli siis esiteini-ikäisten Ylilauta. Akuankka.fi suljettiin lopulta 28. maaliskuuta 2018. Rip in peace.

Merkittävät käyttäjät

  • Donald-91 oli Akuankka.fi-foorumin suurin assburger kuningas, joka mm. omistaa yksinoikeudet historia-aiheisiin kyselyihin, nauraa uutistenlukijan kutsuessa Utsjokea maakunnaksi, oli keksinyt useita erilaisia pelejä ja leikkejä. SurrealisticDuck-niminen YouTube-jonne on taltioinut yhden puhelunsa Donaldille, jossa hän vaati takaisin korvauksia Donaldilla ostamistaan junalipuista.
  • Vanukas oli sivuston kovan luokan alfa, joka kaikessa älykkyydessään on luonut useita Ylilaudallekin rantautuneita huikeita meemejä, joista tunnetuin on En tiedä ja yksi vähemmän tunnettu 1p.

Surrealisticduckin esiintulo 16.7.2014

Surrealisticduckin kirjoittama viesti ylilaudan /b/:ssä

Vuoden 2014 heinäkuussa tehdyssä AA-foorumi -langassa Ylilaudalla (jonka alkuperäinen tarkoitus oli selvittää Vanukkaan henkilöllisyys) Surrealisticduck tuli antamaan sisäpiiritietoa tapauksesta ja selvisi koko jutun alkaneen siitä, kun Donald-91 perusti oman sarjakuvafooruminsa ja yritti järjestää miittiä. Surrealisticduck aikoi höynäyttää Donaldia eikä aikonutkaan saapua itse miittiin. Myöhemmin hänelle selvisi että Donald-91 ei ollut saapunut miittiin. Surrealisticduck piti tämän takia jekkua erityisen onnistuneena.

Surrealisticduck jäljitti Donald-91:n Eniron avulla ja latasi YouTubeen muutaman puheluista, joita hän oli Donald-91:lle soittanut. Laudan nyymit näkivät videon ja legenda Donald-91:n veloista oli syntynyt. Surrealisticduck kertoi myös keplotelleensa ylläpito-oikeudet Donald-91:n foorumeille ja sotkeneensa sen vahingossa.

Surrealisticduckin tekemä video jolla hän todisti olevansa langassa

Galleria

Linkit

Akuankka.fi -foorumi (404)