/sota/

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Sota ja armeija)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

/sota/ on lauta, jossa keskustellaan asepalveluksen suorittamisesta. Lauta tiettävästi syntyi kun Lauta.netissä intti- ja sivarilankojen tulvinnasta satunnaisessa johti päätettiin ohjata ne omalle alalaudalleen.

Lauta.netissä /sota/ oli salalauta, joka lisättiin tarjottimelle kotilaudalla lautanetin DDoS-hyökkäysten aikana naapurilaudan käyttäjien toiveesta. Myöhemmin Ylilaudalla se pääsi lautatarjottimelle.

/sota/-meemejä

Suurimmaksi osaksi /sota/ssa kiertävät muuallakin armeijamaailmassa kuullut jutut ja tornihuhut, mutta siellä on myös muutamia omia meemejään. Näihin kuuluvat ainakin tuubista ruokaa Hornetteihin, joka on myös tämänhetkinen (marraskuu 2021) alalaidan slogan; Suomi Hävittäjä -pakotukselle huutistelu ja idea hevosenpaskan pudottamisesta häivepommikoneilla virolaisten niskaan.

Meemi.info tekee parhaansa valistaakseen nyymejä nettikirjoittelun vaaroista maanpuolustuksessa (ja luultavasti failaa, mutta se on toissijaista):

Open-source intelligence (OSINT), eli julkisten lähteiden tiedustelu, tarkoittaa julkisista lähteistä saatavilla olevan tiedon keräämistä ja analysointia salaisen tiedon paljastamiseksi.

Ole varovainen, mitä puhut ja kirjoitat internetissä ja sen ulkopuolella! Pienistä palasista saadaan koostettua osiensa summaa suurempia kokonaisuuksia.

Muista: Vihollinen kuuntelee.

Luettavaa:

http://www.oss.net/dynamaster/file_archive/040320/fb893cded51d5ff6145f06c39a3d5094/OSS1997-02-33.pdf (404)
https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/books-and-monographs/psychology-of-intelligence-analysis/PsychofIntelNew.pdf

Linkit