Ero sivun ”Wikipedia” versioiden välillä

Meemi.infosta
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 11: Rivi 11:
|rekisteröinti = Vapaaehtoinen
|rekisteröinti = Vapaaehtoinen
}}
}}
'''Wikipedia''' on perus[[nyymi]]n mielestä internetin luotettavin sivu; kaikki, mitä sanotaan Wikipediassa, kelpaa sellaisenaan argumentaatoiksi [[paskamyrsky]]ihin. Wikipediasta löytää hyvän lähteen aina kun joku sellaista vaatii esimerkiksi keskustelun aikana.
'''Wikipedia''' on perus[[nyymi]]n mielestä internetin luotettavin sivu; kaikki, mitä sanotaan Wikipediassa, kelpaa sellaisenaan argumentaatioksi [[paskamyrsky]]ihin. Wikipediasta löytää hyvän lähteen aina kun joku sellaista vaatii esimerkiksi keskustelun aikana.


[[Lukio vs. amis|Lukiotasoisen]] koulutuksen voi suorittaa Wikipediaa lukemalla ja lukiolaiset myös rakastavat päteä Wikipediasta poimitulla tiedollaan.
[[Lukio vs. amis|Lukiotasoisen]] koulutuksen voi suorittaa Wikipediaa lukemalla ja lukiolaiset myös rakastavat päteä Wikipediasta poimitulla tiedollaan.
Wikipedialla on monia oheisprojekteja, kuten '''Wikimedia Commons''', jonne jokainen [[jonne]] voi uploadata ottamansa [[Hermanni|hienot]] [[alkuperäinen sisältö|videot ja valokuvat]], kunhan keksii jonkin mukapätevän selityksen materiaalin tarpeellisuudelle tietosanakirjassa. Toinen merkittävä oheisprojekti on '''Wiktionary''' eli '''Wikisanakirja''', jonka avulla voi esim. [[pakotus|pakottaa]] uusimpia meemisanoja.


[[Luokka:Sivustot ja sovellukset]]
[[Luokka:Sivustot ja sovellukset]]
[[Luokka:Opiskelu]]
[[Luokka:Opiskelu]]

Versio 22. heinäkuuta 2024 kello 14.05

Wikipedia
URL: www.wikipedia.org
Slogan: Vapaa tietosanakirja.
Kaupallinen? Ei
Kielet: 292 aktiivista kieltä (yhteensä 303)
Luonut: Jimmy Wales, Larry Sanger
Perustamisajankohta: 11. tammikuuta 2001 (englanniksi)
21. helmikuuta 2002 (suomeksi)
Nykyinen omistaja Wikimedia Foundation
Rekisteröinti: Vapaaehtoinen
Juutalaisten omistuksessa? Ei varmaa tietoa

Wikipedia on perusnyymin mielestä internetin luotettavin sivu; kaikki, mitä sanotaan Wikipediassa, kelpaa sellaisenaan argumentaatioksi paskamyrskyihin. Wikipediasta löytää hyvän lähteen aina kun joku sellaista vaatii esimerkiksi keskustelun aikana.

Lukiotasoisen koulutuksen voi suorittaa Wikipediaa lukemalla ja lukiolaiset myös rakastavat päteä Wikipediasta poimitulla tiedollaan.

Wikipedialla on monia oheisprojekteja, kuten Wikimedia Commons, jonne jokainen jonne voi uploadata ottamansa hienot videot ja valokuvat, kunhan keksii jonkin mukapätevän selityksen materiaalin tarpeellisuudelle tietosanakirjassa. Toinen merkittävä oheisprojekti on Wiktionary eli Wikisanakirja, jonka avulla voi esim. pakottaa uusimpia meemisanoja.