Ero sivun ”Facebook” versioiden välillä
Ulkoasu
Ei muokkausyhteenvetoa |
(ei mitään eroa)
|
Nykyinen versio 13. lokakuuta 2022 kello 11.35
|
Facebook on normaalihomojen ja sosiaaliselta pääomaltaan ei-köyhien henkilöiden boomerien suosima internetin sosiaalinen media.
Facebookista uliseminen ja Facebook-tunnusten poistamiseen kehottaminen on eräs assburgereiden ihmisten tyypillinen oire.
Feikkikäyttäjän luominen Facebookiin onnistuneesti
- Jos omistat jo käyttäjän Facebookiin, käytä ainakin aluksi eri IP:tä kuin mitä normaalisti käytät.
- Valitse feikkikäyttäjäsi nimeksi sellainen, jolla saa Googlesta hakutuloksia.
- Käytä hetki sen miettimiseen, millaisella tyylillä aiot postata Facebookiin ja viestiä ihmisten kanssa. 35-vuotias IT-yrittäjä tuskin puhuu samalla tavalla kuin 16-vuotias teinityttö ja toisinpäin.
- Jos aiot käyttää feikkikäyttäjää esim. kiimaisten ykäsonnien kusettamiseen, hanki riittävän iso setti kuvia samasta naisesta. ImageFap ja Motherless ovat amatöörimuijien gallerioineen hyviä lähteitä.
- Älä valitse selkeästi ei-suomalaisen näköistä henkilöä profiilikuviesi lähteeksi, ellet esiinny sellaisena muutenkin.
- Muokkaa tarvittaessa kuviasi esim. peilaamalla tai rajaamalla, jos tiedät, että niistä on muuten mahdollista saada käänteisellä kuvahaulla tuloksia.
- Muista, että jos peilaat selfien, kannattaa siirtää näkyvä kännykän kameran linssi toiselle puolelle esim. kuvankäsittelyohjelmalla.
- Postaa toisinaan myös itse ottamiasi kuvia satunnaisista asioista mitä tapaat ja teet, jos voit tehdä niin rikkomatta anonymiteettiäsi.
- Ota tarvittaessa useampi kuva samalla kertaa, jotta voit niitä eri kerroilla postaamalla esittää tekeväsi samaa asiaa (esim. jossakin paikassa käyminen) useammin kuin oikeasti.
- Halutessasi voit myös luoda feikkikäyttäjäsi tueksi muita käyttäjiä, esimerkiksi vanhemman, sisaruksen, parhaan ystävän tms.