Arska Testo

Meemi.infosta

Arska Testo aka. Samu Lahdenperä (arska_testo, nes-arska testo, anime-arska testo, arska "4444444" testo, arska gold) on Kuvalaudan 4444444-getin saaja ja yksi kaikkien aikojen menestyneimpiin kuuluvan killan, Good getin perustajajäsenistä. Hän on myös omien sanojensa mukaan tuonut Zyzzin laudalle. Arska on ajatusmaailmaltaan(?) perenerisminen eli internet ei ole hänen mielestään vakavaa liiketoimintaa, jota pitäisi aina sensuroida oman mielipiteen mukaan. Hänen arkkivihollisensa on lateksinyymi, joka on jo Kotilaudan alusta saakka kohdellut häntä kaltoin antaen *köhh* täysin perusteettomia ja turhia *KRÖHÖMm* banneja. Banneista kimpaantuneena Arska Testo on usein tullut IRC:n puolelle saarnaamaan sananvapaudesta ja siitä kuinka hän tuntee olonsa petetyksi.

vittu mikä lötkö

Arska suunitteli raidaavansa Northpolen miitin soittamalla siellä autollaan uliuliuli-biisejä sekä jakamalla Assburger-naamareita, mutta kuitenkin jänisti ja liittyi miittiin mukaan. Northpolen käyttäjät kertovat Arskan olevan oikeasti epävarma, hiljainen, änkyttävä assburgeri, täysin erilainen kuin minkälaisen kuvan on yrittänyt antaa itsestään.

Arska tunnetaan myös pakottamisen sekä samahomoilun kuninkaana. Tälle ei kuitenkaan ole vahvaa näyttöä.

Arska Teston normaaliin käyttäytymiseen sisältyy huoleton samojen giffien ja äänitiedostojen postailu. Nämä ovat usein NES-retku-aiheisia. Arska oli myös 2010–2011 vaihteessa innostunut mesoamaan Vocaroossa pyydettyjä tokaisuja. Kesällä 2012 Arska joutui inttiin, joten hänen postaamisensa loppui lähes kokonaan.

Arskan urheilu-ura

 
Arska urheilu-uransa huipulla

Vuosien 2010-2011 tienoilla Arska Testo ryhtyi kuntoilemaan ja Mark Rippetoen ohjeiden mukaisesti tarttui Starting Strength -aloittelijaohjelmaan. Myöhemmin hän vaihtoi 5/3/1:een koska se oli hänen mielestään muodikkaampi voimaohjelma. Liikuntaharrastuksen myötä Arskassa vahvistui zyzz-fanittaminen ja kaikkien häntä lihavampien henkilöiden pilkkaaminen, mikä on hieman ironista ottaen huomioon, kuinka pehmeässä kunnossa Arska itse aikoinaan oli. Helmikuussa 2012 saliura tyssäsi nolosti, ja ironian huipuksi arska tunnusti marraskuussa 2012 Ylilaudalla, että salillakäynti jäi koska ei enää "kiinnostanut".

Kuvia

Videoita

Linkit