Satunnainen

Meemi.infosta

Satunnainen (yleensä /b/) on laudoilla kenties yleisin alalauta. Tasoltaan se on yleensä syöpäisempi kuin syöpä, jonka syöpäsoluihin on tullut uusi syöpä ja jonka jakautuvat syöpäsolutkin ovat sairastuneet syöpään.

Kuvalaudan /b/:n postausmäärien kehittymistä.
Kuvalaudan satunnaisuus tiivistettynä 2008.

Satunnaisen yleisimmät langat ovat tyypillisesti jotakin seuraavista:

Joskus systeemiin saattaa tulla virhe ja satunnaiseen voi eksyä lanka, joka ei ole aivan yhtä iso kasa haisevaa paskaa, vaan jota voi jopa selata ilman kuvottavaa ja vastenmielistä oloa. Yleensä tälläiset langat päätyvät lautojen eeppiseen arkistoon.

Satunnainen on yleensä lautojen suosituin alalauta. Northpolella oli satunnainen kunnes se jossain kohtaa suljettiin.

Pastaa

Sinä olet TÄYSIN käsittänyt väärin satunnaisen idean. Satunnainen ei ole "hei kaverit löysin hauskan linkin ha ha." Satunnainen ei ole Iltalehden kukkahattuilua. Satunnainen ei ole Suomi24, Demi tai vauva.fi. Satunnainen on paikka ihmisille olla hirviöitä. Järkyttäviä, tunteettomia, välinpitämättömiä hirviötä joita he todella ovat.

Tsunami tappaa ihmiset Aasiassa ja me nauramme. Psykoottinen emo toteuttaa sairaita mielihaluja kissallaan ja me nauramme. Mies raiskaa lapsenlapsensa, me nauramme ja pyydämme lisää. Itsemurha, henkirikos, kansanmurha- me nauramme. Rasismi, seksismi, syrjintä, muukalaisviha, raiskaus ja perusteeton viha- me nauramme. Me olemme julmia; me emme anna anteeksi; me emme unohda; me olemme internetin todelliset kasvot.

Linkit