/s/

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Sekalainen)

/s/ on suomilaudoilla yleensä sekalainen. Alalauta on ollut käytössä ainakin Ylilaudalla ja Northpolessa. 4chanissa /s/:n aiheena on seksikkäät kauniit naiset.

/s/ Ylilaudalla

2012

/s/ekalainen syntyi Ylilaudalle ensimmäistä kertaa heinäkuun alussa 2012. Ennen tätä Ylilaudalla oli käytössä /b/:n rinnalla /B/-nimellä toimiva satunnainen. Tämä lauta toimi piilolautana ja siellä oli mahdollisuus nimihomoilla. Kesällä Ylilaudalla päätettiin tehdä uudistuksia. Yksi näistä oli nimihomoilun salliminen /b/:ssä. 4.7.2012 ylläpito päätti järjestää äänestyksen tästä asiasta, joten /B/ muutettiin /s/ekalaiseksi. Nimihomoilumahdollisuus poistettiin ja se lisättiin /b/:hen. Nimikentätön /b/ hävisi äänestyksen, ja /s/ekalainen jäi ns. "tiukemmaksi /b/:ksi". Alussa /s/ekalainen saavutti runsaan postaustahdin ja aktiivisen käyttäjäkunnan, mutta muutaman päivän jälkeen postaustahti tippui runsaasti, eikä se ole toistaiseksi tästä enää parantunut. Heinäkuun alalautakarsimisissa /w/ poistettiin ja ohjattiin /s/ekalaiseen. Elokuussa /s/ muutettiin /arki/päiväiseksi.

2018–2021

Vuonna 2018 /s/ perustettiin uudelleen jakamalla aikaisempi /b/ kahtia /s/ekalaiseen ja satunnaiseen. Sekalainen oli Ylilaudan suosituin lauta.

22. maaliskuuta 2021 Sopsy järjesti /s/ekalaisessa äänestyksen, jossa kysyttiin pitäisikö anime, pakottaminen, politiikka ja sisällöttömät bumpit sallia /s/ekalaisessa. Suurin osa vastasi kyllä, ja seuraavana päivänä 23. maaliskuuta /s/ekalainen yhdistettiin takaisin /b/:hen.

/s/ Northpolella

Northpolella /s/ toimi tärkeimpänä alalautana, jossa aihe oli vapaa. Northpolelta löytyi myös /b/-alalauta, mutta se oli nimetty hiekkalaatikoksi ja sijaitsi lautalistauksen viimeisimpänä.

Linkit