Siirry sisältöön

Ero sivun ”Nettivinkki” versioiden välillä

32 merkkiä lisätty ,  23. lokakuuta 2023
ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Rivi 1: Rivi 1:
{{Kyttäjuttu}}
{{Kyttäjuttu}}
'''Nettivinkkiä''' käytetään jos halutaan ilmiantaa joku toinen ihminen internetissä [[RKP|poliisille]] ja aiemmin laudoilla toisteltu [[kyttä juttu]] on vaihtunut nettivinke'd:iksi. Nettivinkkiä ollaankin kutsuttu lautojen pahimmaksi [[syöpä|syöväksi]], minkä on kerrottu johtaneen esimerkiksi [[Kuvalauta|Kuvalaudan]] kuolemaan. [[Northpole]]lla nettivinkin turhasta toistamisesta saattoi saada lipun [[ban]]aanisaarille. Laudoilla nettivinkin toistelemista käytetään kaikesta mikä viittaa vähäänkään laittomaan toimintaan, mutta vaikuttaisi siltä että [[RKP]] tosiaankin ottaa vain vakavimmat vastaan. [[Perenner]]in on huhuttu jääneen nettivinkin uhriksi hänen netissä pyörineidensä trippitarinoidensa vuoksi.
'''Nettivinkkiä''' käytetään jos halutaan ilmiantaa joku toinen ihminen internetissä [[RKP|poliisille]] ja aiemmin laudoilla toisteltu [[kyttä juttu]] on vaihtunut [[miten sanotaan englanniksi?|nettivinke'd]]:iksi. Nettivinkkiä ollaankin kutsuttu lautojen pahimmaksi [[syöpä|syöväksi]], minkä on kerrottu johtaneen esimerkiksi [[Kuvalauta|Kuvalaudan]] kuolemaan. [[Northpole]]lla nettivinkin turhasta toistamisesta saattoi saada lipun [[ban]]aanisaarille. Laudoilla nettivinkin toistelemista käytetään kaikesta mikä viittaa vähäänkään laittomaan toimintaan, mutta vaikuttaisi siltä että [[RKP]] tosiaankin ottaa vain vakavimmat vastaan. [[Perenner]]in on huhuttu jääneen nettivinkin uhriksi hänen netissä pyörineidensä trippitarinoidensa vuoksi.


Uushomot linkkaavat yleensä [http://www.poliisi.fi/nettivinkki feikki-nettivinkkiin], eivätkä siihen aitoon ja [https://www.nettivinkki.fi oikeaan nettivinkkiin].
Uushomot linkkaavat yleensä [http://www.poliisi.fi/nettivinkki feikki-nettivinkkiin], eivätkä siihen aitoon ja [https://www.nettivinkki.fi oikeaan nettivinkkiin].
2 009

muokkausta