Cyberman

Meemi.infosta
Versio hetkellä 13. tammikuuta 2023 kello 18.40 – tehnyt Spora (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Tämä artikkeli on merkitty pyhäinjäännökseksi.

Kunnioitathan pyhyyttä antamalla hautarauhan. Kiitos.


Cyberman tietokoneensa ääressä

Cyberman eli Ari Kivikangas (1. huhtikuuta 1965 – 20. marraskuuta 2019) oli sittemmin lakkautetusta CybermanShow-nimisestä nettiradiosta tuttu internet-persoona, jonka harrastuksiin kuuluivat mm. koululaisten kuvaaminen ja ylilautalaisten haukkuminen. Cyberman oli eläessään oikeasta elämästä vieroittunut niin läski äijä. Hänellä oli myös kissa nimeltä Catti.

Meemin synty

Kesällä 2011 Ylilaudalle postattiin CybermanShow:n nettiradio-linkki ja hänet ristittiinkin nopeasti Ylilaudan kuninkaaksi. Hänestä kuitenkin alkoi paljastua uusia ulottuvuuksia, kuten esimerkiksi hänen kouluvideonsa, joista kehittyi pienimuotoinen "joo mee pois" -meemi. Cyberman oli aluksi innoissaan nyymeiltä saamastaan huomiostaan, mutta ajan kuluessa hän alkoi kutsua ylilautalaisia YouTube-kanavallaan imbesilleiksi.

Videoita


Cyberman taistelee hoitajan kanssa epilepsialääkkeistä

Kuoleman porteilla

Cybermanin kuolinilmoitus paikallislehdessä

Cyberman sai hengenvaarallisen epileptisen grand mal -kohtauksen kesken livestreamin 19. helmikuuta 2014, jolloin katsoja soitti paikalle ambulanssin. Streamilta näkyy kun hoitohenkilökunta vie hänet hoidettavaksi. Lääkärit onnistuivat kuitenkin palauttamaan Cybermanin tajunnan ja aivotoiminnan.

17. kesäkuuta 2019 Cybermanillle todettiin syöpä, joka oli levinnyt nenään ja aivoihin, ja hänelle annettiin 5–7 kuukautta elinaikaa.

Cyberman kuoli lopulta 20. marraskuuta 2019. Rip in peace.

Linkit