Siirry sisältöön

Ero sivun ”Minilauta” versioiden välillä

2 merkkiä poistettu ,  20. marraskuuta 2023
Muokattu menneeseen aikamuotoon.
(→‎Sekalaista: Muutettu menneeseen aikamuotoon.)
(Muokattu menneeseen aikamuotoon.)
Rivi 1: Rivi 1:
[[Tiedosto:Minilauta maskotti.png|thumb|right|Minilaudan maskotti]]
[[Tiedosto:Minilauta maskotti.png|thumb|right|Minilaudan maskotti]]
'''Minilauta''' (kavereiden kesken '''Minis''' tai '''Minari''') on 25. marraskuuta [[2021]] perustettu suomalainen [[lauta]], joka pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen mahdollisimman puhtaan lautailukokemuksen. Lautaa ylläpitää AdMini, joka on tunnettu räväköistä kannanotoistaan, kuten ''"lurk moar"'' ja ''"mene uuniin"''. Sisällöltään Minilauta on huomattavasti vapaampi kuin suurimmat suomilaudat, ja sen käyttäjäkunta muodostuu suurimmaksi osaksi vanhoista [[kuvalauta]]laisista; vanhahomoista, jotka kaipaavat perinteistä lautailukokemusta; ja [[uushomo]]ista, jotka kaipaavat anonyymimpaa ja puhtaampaa lautailukokemusta.
'''Minilauta''' (kavereiden kesken '''Minis''' tai '''Minari''') oli 25. marraskuuta [[2021]] perustettu suomalainen [[lauta]], joka pyrki tarjoamaan käyttäjilleen mahdollisimman puhtaan lautailukokemuksen. Lautaa ylläpiti AdMini, joka on tunnettu räväköistä kannanotoistaan, kuten ''"lurk moar"'' ja ''"mene uuniin"''. Sisällöltään Minilauta oli huomattavasti vapaampi kuin suurimmat suomilaudat, ja sen käyttäjäkunta muodostui suurimmaksi osaksi vanhoista [[kuvalauta]]laisista; vanhahomoista, jotka kaipaavat perinteistä lautailukokemusta; ja [[uushomo]]ista, jotka kaipaavat anonyymimpaa ja puhtaampaa lautailukokemusta.


Minilaudan on usein virheellisesti oletettu olevan "[[Ylilauta|Ylilaudan]] manttelinperijä", ja Ylilaudalla mainostaminen onkin johtanut siihen, että Minilaudan taso vaihtelee voimakkaasti riippuen siitä, kuinka paljon Minilautaa on pakotettu siellä. Minilaudan perustajan AdMinin mukaan Minilaudan ei ole tarkoitus korvata Ylilautaa, vaan toimia perinteisenä kuvalautana lautakulttuuria arvostaville nyymeille.
Minilaudan on usein virheellisesti oletettu olevan "[[Ylilauta|Ylilaudan]] manttelinperijä", ja Ylilaudalla mainostaminen onkin johtanut siihen, että Minilaudan taso vaihteli voimakkaasti riippuen siitä, kuinka paljon Minilautaa oli pakotettu siellä. Minilaudan perustajan AdMinin mukaan Minilaudan ei ole tarkoitus korvata Ylilautaa, vaan toimia perinteisenä kuvalautana lautakulttuuria arvostaville nyymeille.


Suomilauta pyörii AdMinin kehittämällä avoimen lähdekoodin lautasoftalla [https://github.com/Anonyymi/miniboard miniboard]
Suomilauta pyörii AdMinin kehittämällä avoimen lähdekoodin lautasoftalla [https://github.com/Anonyymi/miniboard miniboard]
16

muokkausta