Jussi Halla-aho

Meemi.infosta
Versio hetkellä 29. tammikuuta 2024 kello 20.35 – tehnyt Jonne Webber (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Eiran Führer Jussi Halla-aho virkapuvussaan

”Kiitos Mestari!”

-percel

Jussi Halla-aho eli Mestari on helsinkiläinen kansanedustaja, entinen Perussuomalaisten puheenjohtaja ja yksi kiistanalaisimpia poliitikkoja Suomessa. Hän pitää Scripta-nimistä blogia. Hänet valittiin kaikkien odotusten vastaisesti Perussuomalaisten puheenjohtajaksi 10.6.2017, mikä parissa päivässä lähes aiheutti hallituksen kaatumisen ja sai aikaan tolkullisten salonkikelpoisten konservatiivien joukkoeroamisliikkeen Perussuomalaisista.

Halla-ahon poliittisen toiminnan pääpaino on maahanmuuton vastustus ja hänen kirjoituksistaan osa on johtanut poliisitutkintaan ja yksi sakkoihin. Tuomio johti kelpo paskamyrskyyn maahanmuuttokriitikoiden toimesta, jotka itkivät, että sananvapaus on kuollut ja niin edelleen. Jotkut muut olivat tyytyväisiä ratkaisuun.

Koulutukseltaan Halla-aho on kielitieteilijä. Vaikka Halla-aho onkin perussuomalaisten jäsen, hänen kirjoituksensa vaikuttavat myös Muutos 2011 -liikkeessä ja sen jäsenissä.

Vuoden 2024 presidentivaaleissa Halla-aho sijoittui kolmanneksi, vuoden 2019 eduskuntavaaleissa hänen johtamansa Perussuomalaiset sijoittui toiseksi (mjäyy :3). Halla-ahon vääjäämättömästä noususta Suomen pääministeriksi/presidentiksi/führeriksi/piällysmiäheksi kertoo voimafantasia-kopiopasta "Puhe Senaatintorilla".

Halla-aho on filosofian tohtori. Hänen alter-egonsa on Issuj Oha-Allah, islamin teologian kandidaatti.

Mestarin laki

Ylilaudalla havaitun Mestarin lain mukaan mitä pidempään internetkeskustelu jatkuu, sitä todennäköisemmin persu mainitsee neekerin kullin tai rotujen välisen seksin.

Videoita


Mestari kehottaa nyymejä äänestämään perussuomalaisia

Linkit