Loistolauta

Meemi.infosta

Loistolauta (kavereiden kesken Loistis) on toukokuussa 2015 avattu lauta. Laudan ylläpitäjänä toimii animejonnena tunnettu Ultimate eli Ultimaatti. Lauta oli pitkään kuoleman partaalla, mutta sinne on sittemmin alkanut löytää ainakin muutamia nyymejä.

Loistolaudan maskotti

Perustamisestaan lähtien Loistolauta on ollut yleensä pystyssä, mikäli Ultimaatilla kaljan juomisen jälkeen ovat rahat riittäneet serverin maksamiseen. Backuppien puutteen takia postaukset ovat kadonneet joka kerta laudan kuollessa. Uusin iteraatio Loistolaudasta aukesi lokakuussa 2020, ja maaliskuussa 2021 se siirtyi käyttämään Vichan-lautasoftaa.

Elokuussa 2021 Loistolauta katosi väliaikaisesti tarkoituksella, koska Ultimaatti joutui neitsytnuolten profiloimaksi. Lauta avattiin uudelleen 15. syyskuuta 2021.

8. elokuuta 2022 alkoi Loistolaudalla suorastaan uusi aikakausi, kun suhteellisen suosituksi nousseen Minilauta-vaihtoehtolaudan ylläpitäjä harkitsi oman lautansa poistamista, mikä ajoi sen nyymeistä osan Loistolaudalle. Kun Minilauta lopulta todella kuoli 19. marraskuuta 2023, sen nyymejä siirtyi Loistolaudalle vielä enemmän. Myös uuden Northpolen kuolema ennen tätä aiheutti laudalle ainakin pienen aktiivisuuspiikin, ja Ultimate perustikin Northpolen nyymejä varten oman alalaudan.

”Tein ex-nopolaisille alalaudan missä saa nollapostata ja spämmätä sianripuli kupaloita.”

-Ultimate 9. lokakuuta 2023


Osiot

  • /a/ – Animesatunnainen
  • /b/ – Sporadinen
  • /int/ – Interdimensional
  • /meta/ – Pervitiini ja palaute

Linkit