Keskustelu käyttäjästä:Isokiho

Meemi.infosta

Hei! Kiitos viestistäsi. Kirjoitin Korianteri-aiheen iPadillä, ja sillä on vähän hankalampi. Kiitos vinkistä! --Limulisko (keskustelu) 14. kesäkuuta 2012 kello 06.40‎ (UTC)

haista vittu t.kikki hiiri --Tege (keskustelu) 6. syyskuuta 2012 kello 13.21 (UTC)

Haista bannit t.ylläpitäjä --Isokiho (keskustelu) 6. syyskuuta 2012 kello 13.28 (UTC)

päätit sitte vetää itkupotku raivarit xD--Tegetsu (keskustelu) 6. syyskuuta 2012 kello 13.43 (UTC)

Siinä sulle :D Tiedosto:Bepanthen.jpg --IlpoMeemi (keskustelu) 23. lokakuuta 2012 kello 13.19‎ (UTC)

re:alalaudat

Vaihtoehtolautojen alalautojen sivut meemi.infossa olisi mielestäni hyvä eriyttää Ylilaudan sivuista, joilla on sama nimi. Lukija ei välttämättä tiedä, mitä lautaa artikkelin jutut koskevat. Kieltämättä mokasin muokkaukset majakkalaudan artikkelissa, mutta olin aikeissa korjata ne. Tarkoitus oli myös poistaa _Majakkalauta artikkeleiden perästä, jos kyseessä oleva alalauta on uniikki ko. foorumille. --Lell (keskustelu) 21. lokakuuta 2012 kello 19.44‎ (UTC)

Alalautojen artikkelien on tarkoitus olla objektiivisia ja palvella kaikkia lautoja, sillä alalaudat ovat hyvin samanlaisia, jollei identtisiä eri laudoilla. Olisihan se nyt tyhmää jos jokaisella laudalla olisi esim. oma artikkeli /b/:stä, jos Majakkalaudan jollain alalaudalla on jotain erityistä kerrottavaa, kyseiseen jo valmiiseen alalaudasta kertovaan artikkeliin voi tehdä oman osion kyseisen laudan alalaudasta, mutta pyritään olla tekemättä turhia artikkeleita. Mutta esim. Majakkalaudan uniikeista alalaudoista voi kyllä tehdä oman artikkelin. --Isokiho (keskustelu) 22. lokakuuta 2012 kello 15.40 (EEST)

/sp/ -nimihomot

Terve, mikä on näkemyksesi näihin sporttilaudan nimihomojuttuihin? Tuntuu että tämä meemi.info on osaltaan temmellyskenttä niiden keskinäiselle huomiohuoraukselle tai nokittelulle (kts. esim Sorsa). Itseäni ei kiinnosta rehellisesti sanottuna pätkän vertaa artikkeli mistään yhden alalaudan aktiivikäyttäjästä ellei hän ole meemi esim. Erden tavoin, jos multa kysytään nämä kaikki voisi vain poistaa ettei tarvitsisi valvoa tapellaanko siellä kuten tuon Purukumin kanssa taannoin kävi. Gurels (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 13.55 (EEST)

Olen pitänyt aika suopeaa linjaa /sp/:n nimihomoartikkeleja kohtaa, mutta toisaalta tarkemmin mietittyäni taidan poistaa ne. Emmehän me halua, että Meemi.info täytyy /sp/:n rinkirunkkauksella. --Isokiho (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 17.05 (EEST)
Melko elämän koululaista moderointipolitiikkaa nyt kyllä, ei helvetti. /sp/ on Ylilaudan ainut paikka, jossa nimihomoja on näinkin runsaasti ja se on nimenomaan alalaudan eräs oleellisimmista tunnusmerkeistä ja merkittävimmistä keskustelunaiheista. Isokiho ei taida oikein hoksata, mikä on wikin määritelmä. Ole hyvä ja palauta artikkelit tai mene itseesi hetken mielijohteista syntyvien paskapäätöstesi kanssa. Kyllä, olen helvetin ärtynyt tästä perseilystäsi. Barcanyymi (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 17.32 (EEST)
Arvasin, että tämän takia joku tulee vielä valittamaan. Ehdottaisin kompromissiksi, että voitte lisätä /sp/-artikkeliin maininnat ja lyhyet esittelyt nimihomoista, Naurunappula-artikkelin tapaan. --Isokiho (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 17.47 (EEST)
Heitätkö tätä varten aiempien artikkelien sisällöt vaikkapa pastebiniin, jottei tarvitse aloittaa alusta? Barcanyymi (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 17.51 (EEST)

Miksi se teidän rusinoitanne rasauttelee jos meemi.infoon luodaan paljon artikkeleita, vaikkakin sitten tietyn alalaudan nimihomoista? Re: Isokihon "Emmehän me halua, että Meemi.info täytyy /sp/:n rinkirunkkauksella." Koko ongelmaa ei olisi, jos jengi aktivoitusi kontribuoimaan meemi.infoon muutakin sisältöä. Pisti vituttamaan ankarasti, ja vaadin artikkelien palauttamista. t. nimim. "olen luonut suurimman osan koko /sp/:n sisällöstä tällä sivustolla"

Komppaan kyllä Isokihoa tässä asiassa, ja tuo hänen ehdottamansa ratkaisu omien artikkelien tilalle kuulostaa ihan hyvältä. Ei muidenkaan lautojen nimihomoista ole erillisiä artikkeleita, elleivät ole oikeasti jotenkin erityisen laajalti tunnettuja hahmoja. (Joita ei kyllä oikeasti nykyään ole enää missään muussa kuin spämmijöiden muodossa, joka sitten taas ei ole artikkeliainesta sekään :/) Hipsu (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 19.19 (EEST)
Juuh elikkäs sitten niitä konkreettisia haittapuolia tiskiin, miksi erilliset artikkelit nimihomoille kuormittavat saittia tai sen käyttäjiä. Barcanyymi (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 19.34 (EEST)

Taitaapa olla syynä esim. se, että viimeisimpien muutosten lista on täynnä teidän /sp/:n nimihomojen keskinäistä riitelyä. Metsägeologi (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 20.14 (EEST)

Ehdotan, että luodaan artikkeli "/sp/:n nimihomot" jonka sisään voi ujuttaa suurimman osan siitä infosta, mikä nyt poistetuissa artikkeleissa oli. Mielestäni tällöin /sp/:n oma artikkeli säilyisi puhtaana nimihomoista jotka eivät ehkä kaikkia kiinnosta, mutta nimihomoista olisi omat juttunsa siinä lähellä saatavilla. /sp/:llä sinnikkäästi vuosia lurkanneena väitän, että artikkelit ovat palvelleet monia ko. alalaudan käyttäjiä. Esimerkiksi Barcanyymi on joskus laudalla kertonut löytäneensä tien alalaudalla tutustuttuaan meemi.infon artikkeleihin ja kiinnostuttuaan sitä kautta. Tuoreet muutokset -sivun "täyttyminen" ei voi olla niin pahasti hiertävä asia. Joka tapauksessa olisi mukava saada vanhat artikkelit edes hetkeksi takaisin. Cheers! --Lel (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 20.16 (EEST)

http://pastebin.com/ngHUyXf9 Tuossa olisi pastattuna kaikki artikkelit. Minulle käy Lellin ehdottama ratkaisu. Vanhoista artikkeleista voidaan tehdä yksi luettelotyylinen artikkeli. --Isokiho (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 20.23 (EEST)
Toi on myös minusta hyvä ratkaisu että on luettelo nimihomoista erikseen, kunhan ette ala taistelemaan sisällöistä tai tekemään meemi.infosta jotain profiilisivua. Gurels (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 20.46 (EEST)

Poistettavia sivuja

Chauffeursto-/hankovandaalin luomia sivuja jotka on unohdettu poistaa:

  1. Chauffeursto- l. Zarkusto-vandaali
  2. Karjalohjan tukiperhe
  3. Rauno Ukkola
  4. Niina Hakala
  5. Hanko
  6. Hangon satama
  7. Zarkusto
  8. Autonsuhaajasontapaikka

Kannattaa ehkä poistaa --En ole nimihomo (keskustelu) 12. joulukuuta 2016 kello 14.39 (UTC)

Kiitos tästä --Isokiho (keskustelu) 12. joulukuuta 2016 kello 14.40 (UTC)

Onko mitenkään mahdollista estää tämän poikkeuksellisen lahjattoman pellen vandalismi kokonaan? Esim. estämällä kaikki muokkaukset TOR-verkosta ja avoimista proxyistä niin kuin Wikipediassa on tehty? --En ole nimihomo (keskustelu) 15. lokakuuta 2018 kello 21.29 (UTC)

Joskus viestittelin Sopsyn kanssa asiasta, ja ainakaan silloin ei ollut mahdollista. Sama tyyppi vandalisoinut jo vuosia. --Isokiho (keskustelu) 15. lokakuuta 2018 kello 21.32 (UTC)
Oletko muuten sama Isokiho kuin Hikipediassa ja Wikipediassa? --En ole nimihomo (keskustelu) 15. lokakuuta 2018 kello 21.35 (UTC)
Olen --Isokiho (keskustelu) 16. lokakuuta 2018 kello 11.25 (UTC)
Ehkä jonkun botin voisi joku osaavampi ohjelmoida palauttamaan muokkaukset (miksei vaikka bannaamaan käyttäjäkin). Ainakin Hikipediassa näytetään suojatun aika iso läjä noita artikkelinimiä ja niiden erikoismerkeillä yms. sotkettuja variantteja, mutta täällä siitä ei ole juuri hyötyä kun vandalismia tulee muutakin kuin turhia sivuja.
Olisko muuten järkeä suojata joitakin lautakulttuurille olennaisimpia artikkeleja (tulkitkoon kukin miten tahtoo), että vältyttäisiin esim. tämän kaltaisilta caseilta jos wiki kusee uudestaan eikä hankopaskaa ole palautettu ennen sitä? Asiasta voisi duunata jonkun mallineen artikkelin alkuun laitettavaksi. --Spora (keskustelu) 16. lokakuuta 2018 kello 14.36 (UTC)
Ei olennaisimpien suojaamisesta olisi juurikaan hyötyä, tämä vandaali näyttää esim. näiden[1][2] muokkaushistorioiden perusteella valitsevan vandalisoimansa sivut aivan randomilla (todennäköisesti satunnainen sivu -toiminnolla). Botin käyttäminen voisi olla järkevää... itse en ainakaan osaa sellaista ohjelmoida. Voisin koettaa opetella jossain vaiheessa jos jaksan. --En ole nimihomo (keskustelu) 19. lokakuuta 2018 kello 23.38 (UTC)

Huom

Pistin tänne sinulle vastauksen. Huomautin asiasta täällä, jotta huomaisit vastaukseni nopeammin. --En ole nimihomo (keskustelu) 19. lokakuuta 2018 kello 23.27 (UTC)

Ylläpitäjä

Voisitko tehdä minusta ylläpitäjän? Muokkausteni laadusta ja hyödyllisyydestä en aina tiedä, mutta olen muokannut täällä asiallisesti jo kolme ja puoli vuotta. Lisäksi minulla on myös reilun kolmen vuoden kokemus ylläpitäjänä useilla muilla wikisivustoilla. (Pahoittelen vallanhimoani.) --En ole nimihomo (keskustelu) 27. lokakuuta 2018 kello 11.15 (UTC)

Ole hyvä vaan. Aina tarvitaaan apua moderoinnissa.--Isokiho (keskustelu) 27. lokakuuta 2018 kello 12.03 (UTC)
Voisitko vielä laittaa ylläpitäjän ja botin oikeudet tälle? Tein sen koska haluan, että päätunnukseni muokkaushistoria pysyisi siistimpänä. Se ei ole botti, mutta haluan sille botin oikeudet jotteivat sen muokkaukset näkyisi tuoreissa muutoksissa. --En ole nimihomo (keskustelu) 27. lokakuuta 2018 kello 13.58 (UTC)

Miksi estit käyttäjän Marrybanker? Mitä hän teki? --En ole nimihomo (keskustelu) 2. marraskuuta 2018 kello 18.15 (UTC)

Hyvä pointti. Oletin sen olevan yksi "vandaalin" käyttäjistä koska tunnus on luotu samaan aikaan muiden vastaavien kanssa. --Isokiho (keskustelu) 2. marraskuuta 2018 kello 18.54 (UTC)
Ilmeisesti luotu eri aikaan. Poistin eston. --Isokiho (keskustelu) 2. marraskuuta 2018 kello 18.55 (UTC)

Kysymys

Mitkä oikeudet tarvitaan tämän käyttämiseen? --En ole nimihomo (keskustelu) 14. marraskuuta 2018 kello 17.05 (UTC)

Ei mitään hajua. Edes minulla ei ole oikeuksia tuohon --Isokiho (keskustelu) 14. marraskuuta 2018 kello 18.34 (UTC)
Harmi. Siitä toimintosivusta voisi olla hyötyä jos poistaa sivuilta vaikkapa ihmisten henkilötietoja, ettei tarvitsisi koko sivua poistaa. --En ole nimihomo (keskustelu) 19. marraskuuta 2018 kello 13.34 (UTC)

Miten saa suhun yhteyden, esim Steamissa / dc:ssä? Paskapillu (keskustelu) 17. joulukuuta 2019 kello 18.46 (UTC)

Hyvää sisältöä mään

Jätkähän on aivan tulessa tänään, jatka samaan malliin. (kuvittele yläpeukku tähän) --Spora (keskustelu) 2. maaliskuuta 2021 kello 20.03 (UTC)

Vuoden poissaolon paineet purkautuu 👍--Isokiho (keskustelu) 2. maaliskuuta 2021 kello 20.26 (UTC)

moikkmoi np

nii --Isokiho (keskustelu) 28. helmikuuta 2022 kello 23.56 (UTC)