Seksi-seppo

Meemi.infosta
Versio hetkellä 16. lokakuuta 2023 kello 16.46 – tehnyt Spora (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Kotilaudalla kokonainen päivä omistettiin seksi-sepolle.
Seksi-seppo ohjeistaa animehomoja

Seksi-seppo oli Kuvalaudalla, Kotilaudalla ja Ylilaudalla vaikuttanut nimihomojonne. Hän oli myös yksi <good get>in perustajajäsenistä. Hänen mielestään internet ei ollut vakavaa liiketoimintaa, mutta hän uhkaili silti aina nettivinkeillä ja muulla ulinalla, jolloin hänen puheensa voidaan tulkita vähintäänkin tekopyhiksi.

Seksi-seppo on ollut historian ajan erittäin vaihtelevainen nimihomo. Esimerkiksi Kotilaudan aikana seksi-seppo vielä tuotti alkuperäistä sisältöä ja postaili asiallisesti. Ilmeisesti Ylilaudan nyymit kuitenkin sekoittivat seksi-sepon kokonaan, ja myöhemmin hän olikin lähinnä arska-teston kopio.

Seksi-seppo tuotti joka päivä useita kymmeniä turhia lankoja, joissa hän samahomoili. Hän vastasi samalla tavoin kaikkiin viesteihin samalla patentoidulla arskaburger-tavalla. Kun hänet oli pahemman kerran servattu, ulisi hän viimeisinä keinoinaan kaikkien assburgeriudesta monien muidenkin nimihomojen tavoin, heikoin menestyksin.

Joulukuussa 2012 Ylilaudalla seksi-sepolle omistettiin 15. luukku, jonka myötä Ylilaudan /b/:ssä oli vuorokauden ajan oletusnimenä seksi-seppo.

Identiteetti

10. heinäkuuta 2011 seksi-seppo teki Ylilaudalle langan, jossa hän haastoi nyymejä postaamaan silmänsä. Joku kuitenkin tunnisti kuvan henkilön, ja nimi tuli esiin. Naurettuaan aikansa jonnelle hänen enemmän tai vähemmän kauniista mongolisilmistään tehtiin hauskoja meemuja. Tämä aiheutti seksi-sepolle suurta peppukipua, ja seuraavat päivät hän käytti ulisten laudalla siitä, kuinka ei ole tehnyt mitään ansaitakseen vittuilua, ja ettei häntä ole servattu, vaikka todellisuudessa seksi-seposta tuli viimeistään jo nyt suuri vitsi koko laudalla.